Mina cykler

Då jag vill ha lite överblick över hur min mängd röda och gröna dagar ändras tänkte jag skriva upp det i detta inlägg. Då kan jag, och ni, se hur en genomsnittlig cykel kan se ut!
 
Cykel Nr.1: 12 gröna 2 gula 15 röda
Cykel Nr.2: 16 gröna 1 gul 12 röda
Cykel Nr.3: 16 gröna 1 gul 10 röda
Cykel Nr.4: 15 gröna 3 gula 10 röda 
 
Som ni ser så har mängden röda dagar minska en del sedan jag började, men jag hoppas fortfarande på att kunna få ner mängden gula dagar! Antalet gröna dagar ändras lite pga av när mensen dyker upp, ju oftare man har mesn = kortare cykel = färre gröna dagar.

Vanliga frågor om P-dator.

Tänkte att jag skulle knåpa ihop ett inlägg om saker folk ofta undrar. Har ni några fler frågor är det bara att lämna en kommentar, så lägger jag inp den frågan här!
 
Men när man har feber då, vad händer då?

Eftersom att datorn lär sig din temperatur-cykel så märker den av ifall någonting helt plötsligt inte stämmer med temperaturen. Så har du feber, eller kanske är väldigt bakis så inser den att, Jaha, nu har något påverkat tempen, och då kommer inte den temperaturen räknas. Har du så pass hög temperatur att du har feber kommer det även blinka ett litet F.
 
Spermier kan ju leva i upp till sju dagar, hur kan då en p-dator vara säker?

P-datorn tar hänsyn till detta. De röda dagarna starta ca 7 dagarn innan ägglossningen.
 
Hur vågar du lita på en dator?

Jag kan absolut se det smått obehagliga i att lägga en så viktig sak i händerna på en masikn. Men många tester har gjort, och många har använt en p-dator innan mig, och det har gått bra för dem. Så länge jag inte slarvar, och inte lyssnar på datorn så är den 99.3 % säker, och det duger för mig. Dessutom så lär jag mig förstå mig på min kropp mer för varje dag som går, och jag lär mig läsa av den.