Hej!

Så, tanken med denna blogg är alltså att skriva om det hormonfria preventivmedlet P-Datorn. När jag fick höra om den i höstas, och blev intresserad av att testa insåg jag fort att det fanns väldigt lite information om dem, förutom det som stod på företagets hemsida. Men jag ville gärna hitta recentioner får människor som använte den själva. Så nu hoppas jag att den här bloggen kan hjälpa andra som funderar på P-dator. 
 
Jag började använda min i slutet av december, och har därför inte jättemycket erfarenhet av den, men det kommer. Så länge kan jag tipsa om ett antal bloggare som skriver om sin använding av detta preventivmedel, som jag tycker ni borde läsa: Egoina, Flora och Hej Blekk
 
Så vad är då en P-dator? 
Min tanke är att skriva ett större inlägg om vad det är, hur det funkar osv, men som en kortare sammanfattning kan man säga att en P-dator mäter din kroppstemperatur, på så vis räknar ut när du har ägglossning (när du kan blir gravid), och då berättar för dig om du kan ha oskyddat sex den dagen, utan att riskera att bli gravid. Den kan också användas i motsatt syfte, om man vill bli gravid.